X
تبلیغات
یک یادگاری کوچک براي ...... - طرز تهیه شیرینی فرانسوی

شیرینی فرانسوی


طرز تهیه شیرینی فرانسوی

مواد مورد نیاز:

کره= ۱۴۰ گرم
شکر= ۱۰۰ گرم
آرد ۲۵۰= گرم
تخم‌مرغ= ۲ عدد
وانیل= یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک =یک چهارم قاشق چای‌خوری
بادام =خرد شده ۵۰ گرم
پسته= خرد شده ۵۰ گرم
طرز تهیه:

-ابتدا کره و شکر را با هم مخلوط می کنیم و با هم‌زن خوب می‌زنیم تا به شکل مایه کرم‌رنگی در بیاید.

-سپس زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا می کنیم و زرده‌ها را همراه با نمک و وانیل، به مخلوط کره و شکر اضافه می کنیم و هم می‌زنیم. سپس آرد را کم کم به مایه اضافه می کنیم و خوب ورز می‌دهیم تا خمیر یک‌دست شود.
سفیده تخم‌مرغ‌ها را با چنگال کمی می‌زنیم. سپس از خمیر گلوله‌های کوچکی درست می کنیم ، و روی آنها را به وسیله قلم‌مو ، سفیده تخم‌مرغ می‌زنیم و سپس در پودر پسته یا بادام می‌غلتانیم و در سینی فر با فاصله می‌چینیم.
این شیرینی با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵- ۲۰ دقیقه می‌پزد. بعد از سرد شدن در ظرف بچینید.

-این شیرینی را به شکل گردویی، کنجدی و کاکائویی هم می‌توانید درست کنید یعنی گلوله‌های خمیر که روی آن سفیده تخم‌مرغ زدید را در کنجد یا پودرگردو و یا کمی کاکائو بغلتانید. البته نوع بادامی و پسته‌ای آن از همه خوشمزه‌تر می باشد.

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  |