یک نوع شیرینی سنتی و معروف شمالی (مازندرانی) که بخاطر ترد بودن به شیرینی آبـدنـدون مشهوره و به روایتی که یکی از دوستان در کامنت گذاشته، اصلش باب دندون بوده .این شیرینی سنتی موقع عروسیها در اندازه های درشت به همراه خریدهای عروس در سینی خیلی بزرگ با گلهای فراوان و آوازه خوان محلی،برای خانواده عروس فرستاده میشد وهنوز هم در بعضی خانواده ها مرسومه ،و یا برای سال نو این شیرینی را در اندازه کوچک درست می کنند.این شیرینی فقط کمی با شیرینی برنجی متفاوته.

مواد لازم:آرد سفید مرغوب شیرینی 2 پیمانه،آرد برنج نرم 1/2 پیمانه،پودر قند 1 پیمانه،وانیل یا هل 1 قاشق چایخوری،زرده تخم مرغ 1 عدد،روغن جامد قنادی 1 پیمانه ،تخم خرفه برای تزئین

طرز تهیه:روغن و پودر قند را زده تا پف کند،وانیل یا هل و زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم وکمی میزنیم،آرد برنج وآرد سفید را هم به آرامی اضافه می کنیم و کمی ورز می دهیم.خمیر را بمدت 1 ساعت استراحت می دهیم وسپس به گلوله های اندازه گردو در آورده وداخل سینی قرار داده روی آن را مهر شیرینی زده و کمی تخم خرفه ریخته و با حرارت 180 بمدت 20 دقیقه در فر قرار می دهیم

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  |