طرز تهيه مربای ميوه انبه یا انبو شمالی عكس و دستور از مادرخانومي 

 

مواد لازم :

ميوه انبو يا انبه به ميزان دلخواه

شكر برابر با اندازه ي انبوها

كمي جوهر ليمو براي جلوگيري از شكرك زدن

مقداري ادويه بهاري در صورت تمايل

 

ابتدا انبه ها رو از پوست در آورده و هسته هایش را جدا میکنیم.پوست وسط هسته ها رو هم که یک لایه نازک سفيد رنگ در وسط انبه هست در میاریم و شکر را به نسبت مساوی لابلای انبه ریخته و در جای خنک قرار میدهیم تا انبه ها آب بیفتد. این کار بسته به مقدار انبه و دمای محیط از یک الی چند ساعت متغير است .
وقتی انبه ها آب افتادند روی گاز قرار داده تا بجوشد و مانند هر مربای دیگری ابتدا آن را جوش آورده و سپس حرارت اجاق را کم میکنیم تا کم کم بجوشد و اگر خواستیم خوشرنگ شود در دیگ را دم کنی قرار ميدهيم (مانند مربای به ). حدود یک ساعتی طول میکشد. بعد مربا را امتحان میکنیم اگر شیره اش کشدار شد مربا آماده است . در آخر به مقدار لازم جوهر لیمو یا آب لیمو میریزیم و اگر دوست داشتید ادویه بهاری بريزيد طعم خوبی به انبه میدهد.
نکته: ممکن است آب مربا کم باشد نگاه مکینم اگر اینطور باشه کمی آب به مایه اضافه میکنیم.

تصوير ميوه انبو يا انبه

 ميوه انبو روي درخت انبو

http://kababetorsh.blogfa.com/post-65.aspx

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  |